Dat melden de Catalanen op hun website. De linksvoetige verdediger verscheen op de grasmat aan de zijde van onder anderen Luis Suarez, terug van de oefeninterland met Uruguay tegen Costa Rica (3-3, zege voor Costa Rica na strafschoppen).

Vermaelen kwam dit seizoen nog niet in actie voor Barça. Op het voorbije WK in Brazilië blesseerde hij zich aan de hamstrings, een blessure die hem de afgelopen maanden parten bleef spelen. Begin oktober hervatte Vermaelen al eens de groepstraining, maar dat bleek te vroeg.

Bij de Rode Duivels miste hij tot nog toe alle EK-kwalificatiewedstrijden. (Belga/KVDA)

Dat melden de Catalanen op hun website. De linksvoetige verdediger verscheen op de grasmat aan de zijde van onder anderen Luis Suarez, terug van de oefeninterland met Uruguay tegen Costa Rica (3-3, zege voor Costa Rica na strafschoppen). Vermaelen kwam dit seizoen nog niet in actie voor Barça. Op het voorbije WK in Brazilië blesseerde hij zich aan de hamstrings, een blessure die hem de afgelopen maanden parten bleef spelen. Begin oktober hervatte Vermaelen al eens de groepstraining, maar dat bleek te vroeg. Bij de Rode Duivels miste hij tot nog toe alle EK-kwalificatiewedstrijden. (Belga/KVDA)