Dat maakte Mönchengladbach bekend op zijn website.

Naast Hazard bleven ook Duits international Matthias Ginter en de Zwitserse internationals Yann Sommer, Nico Elvedi, Denis Zakaria en Michael Lang thuis. Zij werken in juni - net als Hazard - nog interlands af.

Gladbach blijft een week in China en zal er woensdag een oefenduel spelen tegen het Guangzhou R&F van Mousa Dembélé. Ook staat een bezoek aan Shanghai op het programma. Daar opende Gladbach vorige zomer een plaatselijk kantoor.

Hazard en co verloren zaterdagnamiddag hun laatste competitiewedstrijd van het seizoen, thuis tegen uitgerekend Borussia Dortmund (0-2). Die Fohlen beëindigden het seizoen als vijfde, een plek die recht geeft op rechtstreekse deelname aan de groepsfase van de Europa League.

Dat maakte Mönchengladbach bekend op zijn website.Naast Hazard bleven ook Duits international Matthias Ginter en de Zwitserse internationals Yann Sommer, Nico Elvedi, Denis Zakaria en Michael Lang thuis. Zij werken in juni - net als Hazard - nog interlands af. Gladbach blijft een week in China en zal er woensdag een oefenduel spelen tegen het Guangzhou R&F van Mousa Dembélé. Ook staat een bezoek aan Shanghai op het programma. Daar opende Gladbach vorige zomer een plaatselijk kantoor. Hazard en co verloren zaterdagnamiddag hun laatste competitiewedstrijd van het seizoen, thuis tegen uitgerekend Borussia Dortmund (0-2). Die Fohlen beëindigden het seizoen als vijfde, een plek die recht geeft op rechtstreekse deelname aan de groepsfase van de Europa League.