De 26-jarige Hazard heeft bij Gladbach nog een contract tot eind volgend seizoen maar wil dat niet verlengen. Als de club nog een transfersom voor hem wil vangen, moet hij deze zomer dus worden verkocht.

Kicker schrijft op zijn website dat Hazard, dit seizoen goed voor 12 goals en 11 assists in 28 matchen, aan Dortmund 'zijn woord heeft gegegeven'. Atletico Madrid was eveneens in beeld maar die optie zou van tafel zijn.

Dortmund zou voor de offensieve middenvelder zo'n 40 miljoen euro neertellen. Hij moet er de vervanger worden van Christian Pulisic.

De Amerikaan stapt deze zomer voor 64 miljoen euro over naar Chelsea. Bij de Blues moet Pulisic het (waarschijnlijke) vertrek van Thorgans broer Eden Hazard naar Real Madrid opvangen.

De 26-jarige Hazard heeft bij Gladbach nog een contract tot eind volgend seizoen maar wil dat niet verlengen. Als de club nog een transfersom voor hem wil vangen, moet hij deze zomer dus worden verkocht. Kicker schrijft op zijn website dat Hazard, dit seizoen goed voor 12 goals en 11 assists in 28 matchen, aan Dortmund 'zijn woord heeft gegegeven'. Atletico Madrid was eveneens in beeld maar die optie zou van tafel zijn. Dortmund zou voor de offensieve middenvelder zo'n 40 miljoen euro neertellen. Hij moet er de vervanger worden van Christian Pulisic. De Amerikaan stapt deze zomer voor 64 miljoen euro over naar Chelsea. Bij de Blues moet Pulisic het (waarschijnlijke) vertrek van Thorgans broer Eden Hazard naar Real Madrid opvangen.