Thorgan Hazard tekende gisteren een contract bij de Chelsea, zo meldt de Londense club op zijn website.

Beloftenteam

De 21-jarige Eden Hazard werd eerder deze zomer voor 40 miljoen euro overgenomen van Rijsel. Ook de 19-jarige Thorgan komt over van een Franse club. Hij maakte afgelopen seizoen zijn debuut bij zijn jeugdclub Lens, een tweedeklasser.

Thorgan Hazard wordt nu in eerste instantie lid van het beloftenteam van Chelsea. De Champions League-winnaar denkt ook na over een uitleenbeurt.

Acht BelgenThorgan Hazard is al de achtste Belg in loondienst bij Chelsea. Behalve zijn broer gingen Romelu Lukaku, Kevin De Bruyne, Charly Junior, Tika en Lamisha Musonda en de aan Atletico Madrid uitgeleende doelman Thibaut Courtois hem voor. (Belga/KVDA)

Thorgan Hazard tekende gisteren een contract bij de Chelsea, zo meldt de Londense club op zijn website.Beloftenteam De 21-jarige Eden Hazard werd eerder deze zomer voor 40 miljoen euro overgenomen van Rijsel. Ook de 19-jarige Thorgan komt over van een Franse club. Hij maakte afgelopen seizoen zijn debuut bij zijn jeugdclub Lens, een tweedeklasser. Thorgan Hazard wordt nu in eerste instantie lid van het beloftenteam van Chelsea. De Champions League-winnaar denkt ook na over een uitleenbeurt. Acht BelgenThorgan Hazard is al de achtste Belg in loondienst bij Chelsea. Behalve zijn broer gingen Romelu Lukaku, Kevin De Bruyne, Charly Junior, Tika en Lamisha Musonda en de aan Atletico Madrid uitgeleende doelman Thibaut Courtois hem voor. (Belga/KVDA)