Hildebrand debuteerde als prof bij Stuttgart en speelde er acht seizoenen op het hoogste niveau tot 2007. Daarna droeg hij het shirt van Valencia, Hoffenheim, het Portugese Sporting, Schalke en Frankfurt.

De Duitse keeper, bijna 37, zat al geruime tijd zonder ploeg en heeft nu beslist definitief te stoppen. "Natuurlijk gaat er wat weemoed gepaard met zo'n beslissing, maar ik voel vooral dankbaarheid", zegt Hildebrand. Tussen 2004 en 2007 speelde Hildebrand zeven keer voor de Duitse nationale ploeg. Hij was erbij op het EK 2004 en het WK 2006 maar kwam daar niet in actie. Met Stuttgart werd hij in 2007 Duits kampioen, met Valencia een seizoen later Spaans bekerwinnaar. (Belga)

Hildebrand debuteerde als prof bij Stuttgart en speelde er acht seizoenen op het hoogste niveau tot 2007. Daarna droeg hij het shirt van Valencia, Hoffenheim, het Portugese Sporting, Schalke en Frankfurt. De Duitse keeper, bijna 37, zat al geruime tijd zonder ploeg en heeft nu beslist definitief te stoppen. "Natuurlijk gaat er wat weemoed gepaard met zo'n beslissing, maar ik voel vooral dankbaarheid", zegt Hildebrand. Tussen 2004 en 2007 speelde Hildebrand zeven keer voor de Duitse nationale ploeg. Hij was erbij op het EK 2004 en het WK 2006 maar kwam daar niet in actie. Met Stuttgart werd hij in 2007 Duits kampioen, met Valencia een seizoen later Spaans bekerwinnaar. (Belga)