Net voor het halfuur pech voor Timothy Castagne. Castagne wilde een hoge bal voor de neus van Koezjajev onderscheppen, maar de twee botsten. De flankverdediger van Leicester City kon niet meer verder en verliet het veld met een ijszak op het hoofd.

Koezjajev moest ook worden vervangen.

Bondscoach Martinez gaf geen extra info gaf over de exacte plaats van de blessure. 'Hij zal allicht onder het mes moeten en de rest van het toernooi missen.'

Vervanger Thomas Meunier liet zich meteen opmerken. De wingback van Borussia Dortmund kon in de 34e minuut een rebound, die doelman Shunin niet goed kon verwerken, binnenwerken en zette zo de 2-0 tussenstand op het bord.

Net voor het halfuur pech voor Timothy Castagne. Castagne wilde een hoge bal voor de neus van Koezjajev onderscheppen, maar de twee botsten. De flankverdediger van Leicester City kon niet meer verder en verliet het veld met een ijszak op het hoofd. Koezjajev moest ook worden vervangen. Bondscoach Martinez gaf geen extra info gaf over de exacte plaats van de blessure. 'Hij zal allicht onder het mes moeten en de rest van het toernooi missen.'Vervanger Thomas Meunier liet zich meteen opmerken. De wingback van Borussia Dortmund kon in de 34e minuut een rebound, die doelman Shunin niet goed kon verwerken, binnenwerken en zette zo de 2-0 tussenstand op het bord.