"Dit was het best mogelijke eindpunt van het WK. Nu ga ik naar Madrid. Daarmee gaan twee dromen in vervulling", zo zei de Duitse international na de wedstrijd aan het Spaanse persagentschap EFE.

De 24-jarige Kroos heeft nog een contract tot 2015 bij Bayern München, dat nog niet officieel communiceerde over een transfer van de middenvelder naar Real Madrid. De Duitser wordt al langer gelinkt aan de Champions League-winnaar.

Vlak voor de kwartfinale op het WK tegen Frankrijk ontkende Kroos nog dat de zaak al beklonken was. "Er is nog niets beslist. En tijdens het WK zal er ook niets gebeuren", zei hij toen aan het sportblad Marca.

"Dit was het best mogelijke eindpunt van het WK. Nu ga ik naar Madrid. Daarmee gaan twee dromen in vervulling", zo zei de Duitse international na de wedstrijd aan het Spaanse persagentschap EFE. De 24-jarige Kroos heeft nog een contract tot 2015 bij Bayern München, dat nog niet officieel communiceerde over een transfer van de middenvelder naar Real Madrid. De Duitser wordt al langer gelinkt aan de Champions League-winnaar. Vlak voor de kwartfinale op het WK tegen Frankrijk ontkende Kroos nog dat de zaak al beklonken was. "Er is nog niets beslist. En tijdens het WK zal er ook niets gebeuren", zei hij toen aan het sportblad Marca.