"Torres is niet te koop," zei een woordvoerder van Liverpool aan de BBC.

Volgens de pers bedroeg het bod van Chelsea tussen de 35 en de 40 miljoen pond (41 tot 46 miljoen euro). Liverpool nam Torres in 2007 over van Atletico Madrid voor ruim 25 miljoen euro.

De 26-jarige Spanjaard startte dit seizoen moeizaam, maar zit intussen toch aan 9 doelpunten in 25 wedstrijden voor Liverpool.

Liverpool, dat ook ex-Standardspeler Milan Jovanovic in de rangen heeft, aast zelf op de Uruguayaan Luiz Suarez van Ajax Amsterdam. Eerder deze week verkocht de club de Nederlander Ryan Babel aan het Duitse Hoffenheim.

"Torres is niet te koop," zei een woordvoerder van Liverpool aan de BBC. Volgens de pers bedroeg het bod van Chelsea tussen de 35 en de 40 miljoen pond (41 tot 46 miljoen euro). Liverpool nam Torres in 2007 over van Atletico Madrid voor ruim 25 miljoen euro. De 26-jarige Spanjaard startte dit seizoen moeizaam, maar zit intussen toch aan 9 doelpunten in 25 wedstrijden voor Liverpool. Liverpool, dat ook ex-Standardspeler Milan Jovanovic in de rangen heeft, aast zelf op de Uruguayaan Luiz Suarez van Ajax Amsterdam. Eerder deze week verkocht de club de Nederlander Ryan Babel aan het Duitse Hoffenheim.