"Hazard is een speler over wie we hebben gesproken. Hij staat zeker op onze verlanglijst", zei Tottenhammanager Harry Redknapp tegen de Daily Mail. France Football meldde eerder dat Hazard een persoonlijk akkoord had met Tottenham dat zo andere kandidaten sneller af was.

Chelsea leek lang de grote favoriet om Hazard te kopen maar trekt zich nu terug. "We kennen hem en zijn fan maar we gaan hem niet kopen", bevestigde een Chelseabron aan Goal.com.

De website vertelt ook dat de Spurs dicht bij een akkoord waren in januari maar dat de deal toen niet is doorgegaan. Deze zomer zullen ze een nieuwe poging ondernemen. (MSA)

"Hazard is een speler over wie we hebben gesproken. Hij staat zeker op onze verlanglijst", zei Tottenhammanager Harry Redknapp tegen de Daily Mail. France Football meldde eerder dat Hazard een persoonlijk akkoord had met Tottenham dat zo andere kandidaten sneller af was. Chelsea leek lang de grote favoriet om Hazard te kopen maar trekt zich nu terug. "We kennen hem en zijn fan maar we gaan hem niet kopen", bevestigde een Chelseabron aan Goal.com. De website vertelt ook dat de Spurs dicht bij een akkoord waren in januari maar dat de deal toen niet is doorgegaan. Deze zomer zullen ze een nieuwe poging ondernemen. (MSA)