Dat schrijft de Daily Telegraph. Ook Shakhtar Donetsk-aanvaller William (23) staat op het verlanglijstje van Tottenham-manager Andre Villas-Boas.

De vraagprijs die op het hoofd van beide spelers plakt, kan echter een struikelblok vormen. Fulham wil 19 miljoen euro voor de Rode Duivel die de club twee jaar geleden voor 4 miljoen euro overnam van AZ. William moet Shakhtar Donetsk dan weer 25 miljoen euro opbrengen. De kans dat Tottenham dergelijke bedragen zal ophoesten, lijkt klein.

Met de eventuele komst van Dembélé en/of Willian willen de Spurs het nakende vertrek van hun Kroatische spelverdeler Luka Modric naar Real Madrid opvangen. (KVDA)

Dat schrijft de Daily Telegraph. Ook Shakhtar Donetsk-aanvaller William (23) staat op het verlanglijstje van Tottenham-manager Andre Villas-Boas. De vraagprijs die op het hoofd van beide spelers plakt, kan echter een struikelblok vormen. Fulham wil 19 miljoen euro voor de Rode Duivel die de club twee jaar geleden voor 4 miljoen euro overnam van AZ. William moet Shakhtar Donetsk dan weer 25 miljoen euro opbrengen. De kans dat Tottenham dergelijke bedragen zal ophoesten, lijkt klein. Met de eventuele komst van Dembélé en/of Willian willen de Spurs het nakende vertrek van hun Kroatische spelverdeler Luka Modric naar Real Madrid opvangen. (KVDA)