Nu het Thiago Alcantara en wellicht ook Cesc Fabregas moet vergeten, richt Manchester United zijn pijlen volop op Rode Duivel Marouane Fellaini, melden verschillende Britse media.

Volgens Daily Mail is Manchester United formele onderhandelingen gestart met Fellaini's huidige club Everton. The Mirror schrijft zelfs dat de Engelse kampioen al een bod heeft uitgebracht. Hoeveel dat bod bedraagt, is niet bekend.

De interesse van de nieuwe manager David Moyes in 'Big Fella', die hij in 2008 zelf van Standard naar Everton haalde, is al langer bekend. Volgens de krant is een afkoopclausule van 27 miljoen euro in het tot 2016 lopende contract van de 26-jarige middenvelder eind juli verstreken.

Fellaini, die als middenvelder vorig seizoen 12 doelpunten maakte voor Everton, heeft al gezegd dat hij bij zijn volgende club minstens 100.000 pond per week verdienen.

Nu het Thiago Alcantara en wellicht ook Cesc Fabregas moet vergeten, richt Manchester United zijn pijlen volop op Rode Duivel Marouane Fellaini, melden verschillende Britse media. Volgens Daily Mail is Manchester United formele onderhandelingen gestart met Fellaini's huidige club Everton. The Mirror schrijft zelfs dat de Engelse kampioen al een bod heeft uitgebracht. Hoeveel dat bod bedraagt, is niet bekend. De interesse van de nieuwe manager David Moyes in 'Big Fella', die hij in 2008 zelf van Standard naar Everton haalde, is al langer bekend. Volgens de krant is een afkoopclausule van 27 miljoen euro in het tot 2016 lopende contract van de 26-jarige middenvelder eind juli verstreken. Fellaini, die als middenvelder vorig seizoen 12 doelpunten maakte voor Everton, heeft al gezegd dat hij bij zijn volgende club minstens 100.000 pond per week verdienen.