Marvin Ogunjimi ondertekende gisteravond net voor het afsluiten van de transferperiode om middernacht een contract voor vier seizoenen bij Mallorca. Maar omdat de fax met de transfer pas om zeven minuten na middernacht bij de FIFA toekwam, is het nog afwachten of de spits RC Genk mag verlaten.

Mallorca heeft Ogunjimi (23) alvast ingeschreven bij de Spaanse voetbalbond maar moet nog wachten op groen licht van de FIFA. Als de transfer alsnog afspringt, blijft hij bij Genk.

Ogunjimi moet bij Mallorca de Kameroener Pierre Webo vervangen. Hij zou er een duo vormen met de Italo-Argentijn Fernando Tissone, ook een nieuwkomer. De Rode Duivel zou de achtste versterking zijn voor het team van trainer Michel Laudrup. (Belga/KVDA)

Marvin Ogunjimi ondertekende gisteravond net voor het afsluiten van de transferperiode om middernacht een contract voor vier seizoenen bij Mallorca. Maar omdat de fax met de transfer pas om zeven minuten na middernacht bij de FIFA toekwam, is het nog afwachten of de spits RC Genk mag verlaten. Mallorca heeft Ogunjimi (23) alvast ingeschreven bij de Spaanse voetbalbond maar moet nog wachten op groen licht van de FIFA. Als de transfer alsnog afspringt, blijft hij bij Genk. Ogunjimi moet bij Mallorca de Kameroener Pierre Webo vervangen. Hij zou er een duo vormen met de Italo-Argentijn Fernando Tissone, ook een nieuwkomer. De Rode Duivel zou de achtste versterking zijn voor het team van trainer Michel Laudrup. (Belga/KVDA)