De transfer van Massimo Bruno van landskampioen RSC Anderlecht naar de Duitse tweedeklasser RasenBallsport Leipzig heeft voor een record gezorgd in de tweede Bundesliga. De ambitieuze tweedeklasser legde immers negen miljoen euro op tafel om de winger bij paars-wit los te weken en vestigde daarmee een transferrecord in de Duitse tweede klasse.

De Belgische belofteninternational ondertekende bij Leipzig een contract tot juni 2019, maar werd meteen uitgeleend aan het Oostenrijkse Red Bull Salzburg. Leipzig hoopt zo snel mogelijk de promotie naar de Bundesliga af te dwingen en zou daarna Bruno naar Duitsland willen halen.

De transfer van Massimo Bruno van landskampioen RSC Anderlecht naar de Duitse tweedeklasser RasenBallsport Leipzig heeft voor een record gezorgd in de tweede Bundesliga. De ambitieuze tweedeklasser legde immers negen miljoen euro op tafel om de winger bij paars-wit los te weken en vestigde daarmee een transferrecord in de Duitse tweede klasse. De Belgische belofteninternational ondertekende bij Leipzig een contract tot juni 2019, maar werd meteen uitgeleend aan het Oostenrijkse Red Bull Salzburg. Leipzig hoopt zo snel mogelijk de promotie naar de Bundesliga af te dwingen en zou daarna Bruno naar Duitsland willen halen.