Terwijl in de Saudische competitie het team van Michel Preud'homme momenteel niet verder geraakt dan een derde plaats, was er wel succes voor Al Shabab tegen Al Jaish uit Qatar.

In hun thuisduel van groep A werd met 2-0 gewonnen, dankzij een owngoal en een treffer van Ghamdi, die ook betrokken was bij het openingsdoelpunt.

Op onderstaande beelden is goed te zien tot welke vreugde deze zege leidt bij assistent-coach Emilio Ferrrea.Ook Gerets mag terugblikken op een positieve ervaring met het kampioenenbal, want in groep B werd door zijn Qatarese werkgever met 2-1 afstand genomen van Al Shabab Al Arabi uit de Verenigde Arabische Emiraten. Een stevige opsteker voor de voormalige Rode Duivel tegen een ploeg die zijn laatste acht wedstrijden had gewonnen. De gewezen rechterverdediger kan zich nu opnieuw concentreren op de competitieverplichtingen, waar een kloof van vijf punten op Al Sadd (van de Spaanse ex-international Raúl) moet worden gedicht.

Nog een andere landgenoot vertolkte een opvallende rol op de openingsspeeldag van de Aziatische Champions League. Aanvaller Kevin Oris (ex-Bergen en Antwerp) bezorgde zijn Zuid-Koreaanse ploeg Jeonbuk FC in groep F immers een gelijkspel (2-2) bij het Thaise Muang Thong United.

Terwijl in de Saudische competitie het team van Michel Preud'homme momenteel niet verder geraakt dan een derde plaats, was er wel succes voor Al Shabab tegen Al Jaish uit Qatar. In hun thuisduel van groep A werd met 2-0 gewonnen, dankzij een owngoal en een treffer van Ghamdi, die ook betrokken was bij het openingsdoelpunt. Op onderstaande beelden is goed te zien tot welke vreugde deze zege leidt bij assistent-coach Emilio Ferrrea. Ook Gerets mag terugblikken op een positieve ervaring met het kampioenenbal, want in groep B werd door zijn Qatarese werkgever met 2-1 afstand genomen van Al Shabab Al Arabi uit de Verenigde Arabische Emiraten. Een stevige opsteker voor de voormalige Rode Duivel tegen een ploeg die zijn laatste acht wedstrijden had gewonnen. De gewezen rechterverdediger kan zich nu opnieuw concentreren op de competitieverplichtingen, waar een kloof van vijf punten op Al Sadd (van de Spaanse ex-international Raúl) moet worden gedicht. Nog een andere landgenoot vertolkte een opvallende rol op de openingsspeeldag van de Aziatische Champions League. Aanvaller Kevin Oris (ex-Bergen en Antwerp) bezorgde zijn Zuid-Koreaanse ploeg Jeonbuk FC in groep F immers een gelijkspel (2-2) bij het Thaise Muang Thong United.