Turkije, dat op de laatste speeldag van de groepsfase over België wipte, neemt het op tegen Kroatië. Het team van Guus Hiddink begint thuis.

Portugal speelt tegen Bosnië-Herzegovina. De Portugezen beginnen op verplaatsing. De twee andere affiches zijn Estland - Ierland en Tsjechië - Montenegro.

De heenwedstrijden worden gespeeld op 11 of 12 november, de terugwedstrijden op 15 november. De vier winnaars plaatsen zich voor de eindronde van volgend jaar in Polen en Oekraïne (8 juni-1 juli).

Twaalf landen zijn reeds geplaatst. Naast de organisatoren Polen en Oekraïne zijn dat groepswinnaars Duitsland, Rusland, Italië, Frankrijk, Nederland, Griekenland, Engeland, Denemarken en Spanje. Zweden is geplaatst als beste tweede. (Belga/KVDA)

Turkije, dat op de laatste speeldag van de groepsfase over België wipte, neemt het op tegen Kroatië. Het team van Guus Hiddink begint thuis.Portugal speelt tegen Bosnië-Herzegovina. De Portugezen beginnen op verplaatsing. De twee andere affiches zijn Estland - Ierland en Tsjechië - Montenegro.De heenwedstrijden worden gespeeld op 11 of 12 november, de terugwedstrijden op 15 november. De vier winnaars plaatsen zich voor de eindronde van volgend jaar in Polen en Oekraïne (8 juni-1 juli).Twaalf landen zijn reeds geplaatst. Naast de organisatoren Polen en Oekraïne zijn dat groepswinnaars Duitsland, Rusland, Italië, Frankrijk, Nederland, Griekenland, Engeland, Denemarken en Spanje. Zweden is geplaatst als beste tweede. (Belga/KVDA)