Een Londense rechtbank legde vier onder hen woensdag een stadionverbod tussen de drie en de vijf jaar op, een vijfde supporter kreeg eerder al een stadionverbod van vijf jaar. Hij was immers betrokken bij nog andere incidenten.

De vijf supporters van de club van Rode Duivels Eden Hazard en Thibaut Courtois werden op 17 februari, enkele uren voor de heenwedstrijd van de achtste finales van de Champions League tegen Paris Saint-Germain, gefilmd terwijl ze in de metro van Parijs een zwarte man, Souleymane S., beletten in te stappen. Ze zongen daarbij 'we zijn racist en zo hebben we het graag'.

Het incident deed internationaal heel wat stof opwaaien, Chelsea zelf had hen al een levenslang stadionverbod opgelegd. (Belga)

Een Londense rechtbank legde vier onder hen woensdag een stadionverbod tussen de drie en de vijf jaar op, een vijfde supporter kreeg eerder al een stadionverbod van vijf jaar. Hij was immers betrokken bij nog andere incidenten. De vijf supporters van de club van Rode Duivels Eden Hazard en Thibaut Courtois werden op 17 februari, enkele uren voor de heenwedstrijd van de achtste finales van de Champions League tegen Paris Saint-Germain, gefilmd terwijl ze in de metro van Parijs een zwarte man, Souleymane S., beletten in te stappen. Ze zongen daarbij 'we zijn racist en zo hebben we het graag'. Het incident deed internationaal heel wat stof opwaaien, Chelsea zelf had hen al een levenslang stadionverbod opgelegd. (Belga)