Jim Larsen, in de zomer van 2012 door Club Brugge van Rosenborg BK overgenomen, keerde na twee Belgische seizoenen vol blessureleed vorig jaar terug naar Denemarken. De 29-jarige centrale verdediger was een belangrijke schakel op weg naar de eerste landstitel van FC Midtjylland, maar kwam dit seizoen nog niet in actie.

De rol van Brian Priske, tussen 2006 en 2008 rechtsback in Brugge, is groter. De 38-jarige assistent van T1 Jesse Thorup is chef... vrije trappen. Sinds de overname door Matthew Benham worden op de maandelijkse vrijetrappenvergadering van de coaches en drie spelers, vaak samen met een deskundige van de Americanfootballcompetitie, nieuwe varianten geëvalueerd en ontwikkeld. Met succes: met gemiddeld een goal per wedstrijd uit een vrije trap doet geen enkele club in Europa beter.

(VI)

Lees de hele reportage over het succes van FC Midtjylland in Sport/Voetbalmagazine van woensdag 30 september.

Jim Larsen, in de zomer van 2012 door Club Brugge van Rosenborg BK overgenomen, keerde na twee Belgische seizoenen vol blessureleed vorig jaar terug naar Denemarken. De 29-jarige centrale verdediger was een belangrijke schakel op weg naar de eerste landstitel van FC Midtjylland, maar kwam dit seizoen nog niet in actie.De rol van Brian Priske, tussen 2006 en 2008 rechtsback in Brugge, is groter. De 38-jarige assistent van T1 Jesse Thorup is chef... vrije trappen. Sinds de overname door Matthew Benham worden op de maandelijkse vrijetrappenvergadering van de coaches en drie spelers, vaak samen met een deskundige van de Americanfootballcompetitie, nieuwe varianten geëvalueerd en ontwikkeld. Met succes: met gemiddeld een goal per wedstrijd uit een vrije trap doet geen enkele club in Europa beter.(VI)Lees de hele reportage over het succes van FC Midtjylland in Sport/Voetbalmagazine van woensdag 30 september.