Dat meldt de Europese voetbalbond UEFA, die voor de maatregel verwijst naar veiligheidsredenen. Hetzelfde geldt overigens voor de situatie in Oekraïne en Rusland.

Verplaatsen

De Israëlische clubs wordt gevraagd om hun thuiswedstrijden in andere landen te organiseren. 'Gezien de huidige situatie in Israël zullen clubs uit moeten wijken naar een ander stadion in een ander land', zegt de UEFA.

Maccabi Tel Aviv moet normaal volgende dinsdag thuis aantreden tegen Santa Coloma uit Andorra in de tweede voorronde van de Champions League. In de kwalificaties van de Europa League moeten Hapoel Tel Aviv en Hapoel Beer Sheva aan de bak.

Rode Duivels

Gisteren raakte reeds bekend dat de Belgische Voetbalbond (KBVB) een brief heeft gestuurd naar de UEFA om duidelijkheid te vragen over de situatie in Israël. De Rode Duivels spelen normaal gezien op 9 september in Israël hun eerste kwalificatiematch voor het EK 2016.

Dat meldt de Europese voetbalbond UEFA, die voor de maatregel verwijst naar veiligheidsredenen. Hetzelfde geldt overigens voor de situatie in Oekraïne en Rusland.VerplaatsenDe Israëlische clubs wordt gevraagd om hun thuiswedstrijden in andere landen te organiseren. 'Gezien de huidige situatie in Israël zullen clubs uit moeten wijken naar een ander stadion in een ander land', zegt de UEFA. Maccabi Tel Aviv moet normaal volgende dinsdag thuis aantreden tegen Santa Coloma uit Andorra in de tweede voorronde van de Champions League. In de kwalificaties van de Europa League moeten Hapoel Tel Aviv en Hapoel Beer Sheva aan de bak.Rode DuivelsGisteren raakte reeds bekend dat de Belgische Voetbalbond (KBVB) een brief heeft gestuurd naar de UEFA om duidelijkheid te vragen over de situatie in Israël. De Rode Duivels spelen normaal gezien op 9 september in Israël hun eerste kwalificatiematch voor het EK 2016.