Bolt trainde sinds augustus mee met het team uit Gosford, in de buurt van Sydney.

Vorige maand doken al berichten op dat de onderhandelingen tussen beide partijen over een contract stroef liepen. Het loon dat Bolt vroeg lag vele malen hoger dan dat wat de club kon bieden.

Daarom gingen de Mariners op zoek naar een derde partij voor een financiële bijdrage, maar dat had dus niet het gewenste effect. 'Ik wil graag de eigenaars, het management, de staf, spelers en fans van Central Coast Mariners bedanken voor me welkom te laten voelen,' reageerde de ex-sprinter kort. 'Ik wens de club het komende seizoen alle succes.'

Carrièreswitch

De Jamaicaan hing vorig jaar na het WK atletiek in Londen zijn spikes aan de haak om zich te richten op een voetbalcarrière. Hij veroverde tijdens zijn atletiekcarrière in totaal acht olympische titels en elf wereldtitels. Hij bezit de wereldrecords op de 100 meter (9.58) en 200 meter (19.19), beiden daterend uit 2009.

Game changers

Sport/Voetbalmagazine brengt deze week een overzicht van sporters die een omslag maakten in hun carrière. Lees het verhaal van vijf bekende sporthoppers en hun volgelingen.

Bolt trainde sinds augustus mee met het team uit Gosford, in de buurt van Sydney. Vorige maand doken al berichten op dat de onderhandelingen tussen beide partijen over een contract stroef liepen. Het loon dat Bolt vroeg lag vele malen hoger dan dat wat de club kon bieden. Daarom gingen de Mariners op zoek naar een derde partij voor een financiële bijdrage, maar dat had dus niet het gewenste effect. 'Ik wil graag de eigenaars, het management, de staf, spelers en fans van Central Coast Mariners bedanken voor me welkom te laten voelen,' reageerde de ex-sprinter kort. 'Ik wens de club het komende seizoen alle succes.' De Jamaicaan hing vorig jaar na het WK atletiek in Londen zijn spikes aan de haak om zich te richten op een voetbalcarrière. Hij veroverde tijdens zijn atletiekcarrière in totaal acht olympische titels en elf wereldtitels. Hij bezit de wereldrecords op de 100 meter (9.58) en 200 meter (19.19), beiden daterend uit 2009.