Victor Valdes (32) is transfervrij nadat zijn contract bij Barcelona in juni afliep. Hij traint voorlopig alleen omdat hij nog geen nieuwe club. Valdes herstelt nog van een knieblessure.

Guardiola heeft aangekondigd dat hij een extra doelman zoekt om Manuel Neuer onder druk te zetten en volgens Sport ziet hij in Valdes de ideale oplossing.

Valdes was eerder op weg naar AS Monaco, maar geraakte daar niet door de medische keuring. Bij Bayern zou hij herenigd worden met de trainer met wie hij bij Barcelona vijf seizoenen samenwerkte en veel prijzen won.

Victor Valdes (32) is transfervrij nadat zijn contract bij Barcelona in juni afliep. Hij traint voorlopig alleen omdat hij nog geen nieuwe club. Valdes herstelt nog van een knieblessure.Guardiola heeft aangekondigd dat hij een extra doelman zoekt om Manuel Neuer onder druk te zetten en volgens Sport ziet hij in Valdes de ideale oplossing.Valdes was eerder op weg naar AS Monaco, maar geraakte daar niet door de medische keuring. Bij Bayern zou hij herenigd worden met de trainer met wie hij bij Barcelona vijf seizoenen samenwerkte en veel prijzen won.