De beelden van de Venezolaan Arles Eduardo Flores die zijn doelpunt in de Copa Libertadores vierde met een hilarisch toneelstukje, gingen viraal op het internet. De speler riep zijn ploegmaats samen om hen met de bal... omver te kegelen. Een van de meest hilarische doelpuntenvieringen ooit is nog altijd van het IJslandse Stjarnan FC, waarbij de spelers na een penaltydoelpunt 'gingen vissen'. Herbekijk hieronder deze en vier andere geniale doelpuntenvieringen. (KVDA)

De spelers van Stjarnan FC die visser spelen. Let vooral op de kronkelende vis...

In een lege tribune gaan zitten en voor jezelf applaudisseren

Robbie Fowler (ex-Liverpool) reageerde op de beschuldigingen van druggebruik door de witte baklijn 'op te snuiven'.

Jimmy Bullard 'geeft zijn Hull-ploegmaats een preek', nadat de spelers in een eerder duel van hun manager Phil Brown een preek hadden gekregen.

Bowlen met Arles Eduardo Flores

Paul Gascoigne in de tandartsstoel na zijn doelpunt tegen Schotland in 1996

De beelden van de Venezolaan Arles Eduardo Flores die zijn doelpunt in de Copa Libertadores vierde met een hilarisch toneelstukje, gingen viraal op het internet. De speler riep zijn ploegmaats samen om hen met de bal... omver te kegelen. Een van de meest hilarische doelpuntenvieringen ooit is nog altijd van het IJslandse Stjarnan FC, waarbij de spelers na een penaltydoelpunt 'gingen vissen'. Herbekijk hieronder deze en vier andere geniale doelpuntenvieringen. (KVDA)De spelers van Stjarnan FC die visser spelen. Let vooral op de kronkelende vis...In een lege tribune gaan zitten en voor jezelf applaudisserenRobbie Fowler (ex-Liverpool) reageerde op de beschuldigingen van druggebruik door de witte baklijn 'op te snuiven'.Jimmy Bullard 'geeft zijn Hull-ploegmaats een preek', nadat de spelers in een eerder duel van hun manager Phil Brown een preek hadden gekregen.Bowlen met Arles Eduardo FloresPaul Gascoigne in de tandartsstoel na zijn doelpunt tegen Schotland in 1996