Als Willy Van den Wijngaert op 14 januari het stadion van KV Mechelen verwerft, is hij niet van plan om de club uit het stadion te zetten. De ex-voorzitter is bereid het stadion aan zijn voormalige club te verhuren. Dat heeft Van den Wijngaert vrijdag laten weten in een persbericht.

Openbare verkoop

Het stadion en de jeugdvelden van KV Mechelen worden op 14 januari openbaar verkocht. Sinds de vereffening van de club in december 2002 huurt KV Mechelen de gronden immers van vereffenaar Joan Dubaere.

Van den Wijngaert wil het stadion aankopen omdat hij en zijn koekjesfabriek Bofin in Putte nog hypotheken hebben op de gronden.

"Hij gaf zijn advocaten opdracht om met de club te onderhandelen om een oplossing te vinden in het voordeel van alle partijen en is dan ook ontgoocheld dat die onderhandelingen door KV beëindigd zijn", luidt het in het persbericht.

Wie was ooit trainer van Club en van Anderlecht? Hugo Broos, Johan Boskamp, Adrie Koster of Ariël Jacobs. Bewijs hier dat jij de grootste voetbalkenner bent!

Als Willy Van den Wijngaert op 14 januari het stadion van KV Mechelen verwerft, is hij niet van plan om de club uit het stadion te zetten. De ex-voorzitter is bereid het stadion aan zijn voormalige club te verhuren. Dat heeft Van den Wijngaert vrijdag laten weten in een persbericht. Openbare verkoop Het stadion en de jeugdvelden van KV Mechelen worden op 14 januari openbaar verkocht. Sinds de vereffening van de club in december 2002 huurt KV Mechelen de gronden immers van vereffenaar Joan Dubaere. Van den Wijngaert wil het stadion aankopen omdat hij en zijn koekjesfabriek Bofin in Putte nog hypotheken hebben op de gronden. "Hij gaf zijn advocaten opdracht om met de club te onderhandelen om een oplossing te vinden in het voordeel van alle partijen en is dan ook ontgoocheld dat die onderhandelingen door KV beëindigd zijn", luidt het in het persbericht.