Van Gaal beweegt zich voort met een rolstoel, na zijn val van zondag waarbij hij een breukje in een heup opliep. De dug-outs in De Kuip staan niet aan de kant van de kleedkamers. Coaches en wisselspelers moeten het hele veld oversteken. Voor de wedstrijd en in de rust meldt Van Gaal zich wel in de kleedkamer.

'Er is te weinig tijd om twee keer het veld over te steken in de rust', laat de KNVB weten. 'Daarom volgt de bondscoach de wedstrijd in een skybox aan de kant van de kleedkamers.'

Het Nederlands elftal heeft tegen Noorwegen een punt nodig om zich te kwalificeren voor het WK van eind volgend jaar in Qatar.

Van Gaal beweegt zich voort met een rolstoel, na zijn val van zondag waarbij hij een breukje in een heup opliep. De dug-outs in De Kuip staan niet aan de kant van de kleedkamers. Coaches en wisselspelers moeten het hele veld oversteken. Voor de wedstrijd en in de rust meldt Van Gaal zich wel in de kleedkamer. 'Er is te weinig tijd om twee keer het veld over te steken in de rust', laat de KNVB weten. 'Daarom volgt de bondscoach de wedstrijd in een skybox aan de kant van de kleedkamers.' Het Nederlands elftal heeft tegen Noorwegen een punt nodig om zich te kwalificeren voor het WK van eind volgend jaar in Qatar.