Sport/Voetbalmagazine legde hem volgende vraag voor:

Beeld je in dat jij, met je ervaring als verdedigende middenvelder van de nationale ploeg, bondscoach zou zijn. Voor Brazilië moet je twee spelers kiezen uit het trio Timmy Simons, Steven Defour en Radja Nainggolan: wie kies je?

"Dan aarzel ik geen seconde: Timmy Simons en Steven Defour. Wat zou Radja Nainggolan kunnen uitrichten op het WK?"

"Men zegt dat Simons toch niet zal spelen. Maar Nainggolan ook niet. Dan kies je beter voor een speciale gast die heel de campagne meegemaakt heeft, ongeacht of hij zal spelen of op de bank zal zitten."

"Over Defour is er ook geen discussie: hij was er altijd bij tijdens de WK-voorronde en hij heeft zelfs op een heel belangrijk moment gescoord."

Sport/Voetbalmagazine legde hem volgende vraag voor:Beeld je in dat jij, met je ervaring als verdedigende middenvelder van de nationale ploeg, bondscoach zou zijn. Voor Brazilië moet je twee spelers kiezen uit het trio Timmy Simons, Steven Defour en Radja Nainggolan: wie kies je?"Dan aarzel ik geen seconde: Timmy Simons en Steven Defour. Wat zou Radja Nainggolan kunnen uitrichten op het WK?""Men zegt dat Simons toch niet zal spelen. Maar Nainggolan ook niet. Dan kies je beter voor een speciale gast die heel de campagne meegemaakt heeft, ongeacht of hij zal spelen of op de bank zal zitten.""Over Defour is er ook geen discussie: hij was er altijd bij tijdens de WK-voorronde en hij heeft zelfs op een heel belangrijk moment gescoord."