Eén speeldag ver in de Champions League en de topschutterslijst wordt aangevoerd door - wie anders dan - Cristiano Ronaldo en Lionel Messi. Beide superspitsen scoorden elk drie keer voor hun clubs; de Portugees van Real Madrid tegen Galatasaray (1-6) en de Argentijn van FC Barcelona tegen Ajax (4-0).

De hattrick van Messi brengt hem op 62 doelpunten in de Champions League. Dat zijn er nog negen minder dan de topschutter aller tijden, Raul. De Spanjaard maakte 71 doelpunten op het kampioenenbal. De kans is dus bestaande dat Messi dat record dit seizoen evenaart of verbetert.

'Natuurlijk is het een mooie uitdaging om dat record te verbeteren, maar voor mij is dat niet essentieel', aldus Messi. 'Ik wil prijzen winnen met dit team en zo ver mogelijk komen in de Champions League. Of dat nu door mijn doelpunten of door die van teamgenoten voor elkaar komt, dat maakt me niets uit.' (KVDA)

Eén speeldag ver in de Champions League en de topschutterslijst wordt aangevoerd door - wie anders dan - Cristiano Ronaldo en Lionel Messi. Beide superspitsen scoorden elk drie keer voor hun clubs; de Portugees van Real Madrid tegen Galatasaray (1-6) en de Argentijn van FC Barcelona tegen Ajax (4-0). De hattrick van Messi brengt hem op 62 doelpunten in de Champions League. Dat zijn er nog negen minder dan de topschutter aller tijden, Raul. De Spanjaard maakte 71 doelpunten op het kampioenenbal. De kans is dus bestaande dat Messi dat record dit seizoen evenaart of verbetert. 'Natuurlijk is het een mooie uitdaging om dat record te verbeteren, maar voor mij is dat niet essentieel', aldus Messi. 'Ik wil prijzen winnen met dit team en zo ver mogelijk komen in de Champions League. Of dat nu door mijn doelpunten of door die van teamgenoten voor elkaar komt, dat maakt me niets uit.' (KVDA)