Donderdagavond ontvangt Lokeren RC Genk: de vierde tegen de tweede en dus een topaffiche. RC Genktrainer Franky Vercauteren ziet in Lokeren zelfs een rechtstreekse concurrent. Vercauteren op de clubwebsite: "Het is een heel moeilijke wedstrijd. Lokeren draait goed dit seizoen heel goed. Ze zijn voor ons een rechtstreekse concurrent."

RC Genk heeft als tweede in de stand wel nog tien punten voorsprong op Lokeren, maar de Waaslanders hebben wel twee matchen minder gespeeld.

"Wij moeten naar boven kijken, maar ook naar onder," zegt Vercauteren. "In die zin kan winnen of verliezen heel belangrijk zijn. Het is geen beslissende wedstrijd, maar wel een interessante voor de rangschikking."

Vercauteren zegt ook te merken dat zijn spelers minder scherp zijn door de kersperiode. "Het is wat minder met één doel. Er zijn andere dingen die meespelen en terecht, maar dat is niet de focus die we nodig hebben."

Donderdagavond ontvangt Lokeren RC Genk: de vierde tegen de tweede en dus een topaffiche. RC Genktrainer Franky Vercauteren ziet in Lokeren zelfs een rechtstreekse concurrent. Vercauteren op de clubwebsite: "Het is een heel moeilijke wedstrijd. Lokeren draait goed dit seizoen heel goed. Ze zijn voor ons een rechtstreekse concurrent." RC Genk heeft als tweede in de stand wel nog tien punten voorsprong op Lokeren, maar de Waaslanders hebben wel twee matchen minder gespeeld. "Wij moeten naar boven kijken, maar ook naar onder," zegt Vercauteren. "In die zin kan winnen of verliezen heel belangrijk zijn. Het is geen beslissende wedstrijd, maar wel een interessante voor de rangschikking." Vercauteren zegt ook te merken dat zijn spelers minder scherp zijn door de kersperiode. "Het is wat minder met één doel. Er zijn andere dingen die meespelen en terecht, maar dat is niet de focus die we nodig hebben."