De Colombiaan en levende legende René Higuita heeft een opvolger. Felipe Alves is zijn naam, een 27-jarige Braziliaanse doelman die niet vies is van een trucje meer of minder. De fans smullen ervan en zijn knotsgekke moves gaan via You Tube de wereld rond, maar veel trainers zouden er een hartaanval aan overhouden.

In de competitiewedstrijd tegen Ituano was het weer van dat: Alves krijgt een terugspeelbal, neemt die aan vlak voor zijn doellijn en omzeilt dan een opzittende tegenstander met een lobje over zijn hoofd -een zogeheten 'chapeau'. Daarna lijdt hij wel nog bijna balverlies, een foutje dat hij moet rechtzetten met een vliegende tackle. Doelmannen... ze zijn echt een beetje gek.

De Colombiaan en levende legende René Higuita heeft een opvolger. Felipe Alves is zijn naam, een 27-jarige Braziliaanse doelman die niet vies is van een trucje meer of minder. De fans smullen ervan en zijn knotsgekke moves gaan via You Tube de wereld rond, maar veel trainers zouden er een hartaanval aan overhouden.In de competitiewedstrijd tegen Ituano was het weer van dat: Alves krijgt een terugspeelbal, neemt die aan vlak voor zijn doellijn en omzeilt dan een opzittende tegenstander met een lobje over zijn hoofd -een zogeheten 'chapeau'. Daarna lijdt hij wel nog bijna balverlies, een foutje dat hij moet rechtzetten met een vliegende tackle. Doelmannen... ze zijn echt een beetje gek.