Rubie had hoofdaandeelhouder Gunther Hofmans een overnamebod gedaan, maar die wijst het bod af wegens onvoldoende financiële garantie, schrijft Gazet van Antwerpen.

"Na uitwisseling van een aantal e-mails is gebleken dat er belangrijke misverstanden en onduidelijkheden bestaan omtrent fundamentele elementen van het overnamevoorstel", stelt Hofmans. Hij was nochtans te vinden voor een overname.

Rubie stelde voor om voor één euro alle aandelen van de club over te nemen. In ruil zou hij tot een bedrag van circa vijf miljoen euro alle schulden overnemen. "Maar toen het over de centen ging, bleek dat hij pas over enkele maanden zou betalen", zegt Hofmans. "Dat was veel te laat." (Belga/TV)

Rubie had hoofdaandeelhouder Gunther Hofmans een overnamebod gedaan, maar die wijst het bod af wegens onvoldoende financiële garantie, schrijft Gazet van Antwerpen. "Na uitwisseling van een aantal e-mails is gebleken dat er belangrijke misverstanden en onduidelijkheden bestaan omtrent fundamentele elementen van het overnamevoorstel", stelt Hofmans. Hij was nochtans te vinden voor een overname. Rubie stelde voor om voor één euro alle aandelen van de club over te nemen. In ruil zou hij tot een bedrag van circa vijf miljoen euro alle schulden overnemen. "Maar toen het over de centen ging, bleek dat hij pas over enkele maanden zou betalen", zegt Hofmans. "Dat was veel te laat." (Belga/TV)