De openbare verkoop van het stadion en de jeugdterreinen van KV Mechelen is vrijdag niet doorgegaan. Dat gebeurde op vraag van ex-voorzitter Willy Van den Wijngaert.

Sinds de vereffening van KV Mechelen in december 2002 huurt de club de gronden van de vereffenaar. Zowel KV Mechelen als Van den Wijngaert wilden de gronden kopen. In een bitsige zaak besliste de rechtbank uiteindelijk dat het stadion en de jeugdvelden openbaar verkocht moeten worden.

De verkoop zou vrijdagnamiddag plaatsvinden, maar dat gebeurde uiteindelijk niet. Volgens KV Mechelen ondertekende Van den
Wijngaert kort voor de middag een akte om de openbare verkoop uit te stellen.

Volgens de advocaat van KV Mechelen kan dat erop wijzen dat Van den Wijngaert toch bereid is te onderhandelen.

De openbare verkoop van het stadion en de jeugdterreinen van KV Mechelen is vrijdag niet doorgegaan. Dat gebeurde op vraag van ex-voorzitter Willy Van den Wijngaert.Sinds de vereffening van KV Mechelen in december 2002 huurt de club de gronden van de vereffenaar. Zowel KV Mechelen als Van den Wijngaert wilden de gronden kopen. In een bitsige zaak besliste de rechtbank uiteindelijk dat het stadion en de jeugdvelden openbaar verkocht moeten worden. De verkoop zou vrijdagnamiddag plaatsvinden, maar dat gebeurde uiteindelijk niet. Volgens KV Mechelen ondertekende Van den Wijngaert kort voor de middag een akte om de openbare verkoop uit te stellen. Volgens de advocaat van KV Mechelen kan dat erop wijzen dat Van den Wijngaert toch bereid is te onderhandelen.