Chelsea wordt al sinds 10 maart streng gestraft door de Britse regering omdat eigenaar Roman Abramovitch banden heeft met Vladimir Poetin. Er gold een verbod op de ticketverkoop, maar die wordt nu dus enigszins versoepeld.

Voor thuiswedstrijden in de Premier League blijft het verbod wel gelden. De vrouwenploeg mag opnieuw tickets verkopen. De opbrengsten moeten telkens worden doorgestort aan de organisator van de competitie.

Op 6 april ontvangt Chelsea in de Champions League Real Madrid. In het weekend van 16 en 17 april treffen de Londenaren stadsgenoot Crystal Palace in de halve finales van de FA Cup, op Wembley.

Abramovitch, eigenaar sinds 2003, liet nog voor de Engelse sancties ingingen weten dat hij de club wil verkopen. Die verkoop is aan de gang, onder leiding van een Amerikaanse investeringsbank.

Chelsea wordt al sinds 10 maart streng gestraft door de Britse regering omdat eigenaar Roman Abramovitch banden heeft met Vladimir Poetin. Er gold een verbod op de ticketverkoop, maar die wordt nu dus enigszins versoepeld. Voor thuiswedstrijden in de Premier League blijft het verbod wel gelden. De vrouwenploeg mag opnieuw tickets verkopen. De opbrengsten moeten telkens worden doorgestort aan de organisator van de competitie. Op 6 april ontvangt Chelsea in de Champions League Real Madrid. In het weekend van 16 en 17 april treffen de Londenaren stadsgenoot Crystal Palace in de halve finales van de FA Cup, op Wembley. Abramovitch, eigenaar sinds 2003, liet nog voor de Engelse sancties ingingen weten dat hij de club wil verkopen. Die verkoop is aan de gang, onder leiding van een Amerikaanse investeringsbank.