David Okereke, gehuurd van Club Brugge, heeft bij Venezia in de Serie A indruk gemaakt met een doelpunt na een fantastische slalom vanaf de eigen helft. Bekijk het doelpunt hier.

Serie A-promovendus Venezia pakte zaterdag op de derde speeldag in de Serie A pas zijn eerste punten. Het won met 1-2 bij Empoli. De doelpunten bij de bezoekers waren afkomstig van twee oude bekenden. Thomas Henry, afgelopen mercato overgekomen van OH Leuven, opende na 13 minuten zelf de score en leverde zo’n 20 minuten voor tijd een assist af aan Club Brugge-huurling en invaller David Okereke. Die rondde een indrukwekkende slalom, gestart vanaf de eigen helft op zo’n 75 meter van het doel van de thuisploeg, af met een goal. De aansluitingstreffer van Nedim Bajrami van op elfmeter kwam te laat.

Bekijk het fantastische doelpunt van Okereke:

Door de overwinning bij Empoli klimt Venezia naar de veertiende plaats in de Serie A, met drie punten uit drie wedstrijden. Nog drie ploegen hebben het maximum in Italië: leider AS Roma, AC Milan en Napoli.