Een compilatiefilmpje op YouTube zet de 'onvoorspelbare' treffers van 'Ibracadabra' op een rijtje. Zonder de meest recente uiteraard, maar met zijn treffers tegen Anderlecht in de Champions League vorig seizoen.

Bekijk de video:

Met zijn 50e doelpunt voor Zweden werd de 32-jarige spits van Paris Saint-Germain de beste schutter in de geschiedenis van de Zweedse nationale ploeg. Op zijn teller staat nu een doelpunt meer dan die van Sven Rydell, die actief was in de jaren 1920 en '30.

Zlatan speelt vanavond in en tegen Oostenrijk, een kwalificatieduel voor het EK 2016, overigens zijn 100e interland voor Zweden. Het is dus goed mogelijk dat hij zijn doelpuntenaantal meteen opkrikt. (KVDA)

Een compilatiefilmpje op YouTube zet de 'onvoorspelbare' treffers van 'Ibracadabra' op een rijtje. Zonder de meest recente uiteraard, maar met zijn treffers tegen Anderlecht in de Champions League vorig seizoen. Bekijk de video:Met zijn 50e doelpunt voor Zweden werd de 32-jarige spits van Paris Saint-Germain de beste schutter in de geschiedenis van de Zweedse nationale ploeg. Op zijn teller staat nu een doelpunt meer dan die van Sven Rydell, die actief was in de jaren 1920 en '30.Zlatan speelt vanavond in en tegen Oostenrijk, een kwalificatieduel voor het EK 2016, overigens zijn 100e interland voor Zweden. Het is dus goed mogelijk dat hij zijn doelpuntenaantal meteen opkrikt. (KVDA)