Vooral de Fransen kregen wel wat kansen om op voorsprong te komen. In een aantrekkelijke eerste helft trof een bedrijvige Paul Pogba na ruim een kwartier spelen de lat. In de slotfase van een minder boeiende tweede helft nam de ingevallen Dimitri Payet een voorzet van Moussa Sissoko meteen op de slof, maar ook de revelatie van Les Bleus op dit EK zag zijn knappe knal uiteenspatten op het dwarshout.

De knal van Pogba

De vlam van Payet:

Frankrijk stoot als winnaar van groep A door naar de achtste finales, waar op 26 juni in Lyon de derde uit groep C, D of E wacht. Zwitserland neemt het als tweede in de poule op 25 juni in Saint-Etienne op tegen de tweede van groep C (vermoedelijk Duitsland of Polen).

Vooral de Fransen kregen wel wat kansen om op voorsprong te komen. In een aantrekkelijke eerste helft trof een bedrijvige Paul Pogba na ruim een kwartier spelen de lat. In de slotfase van een minder boeiende tweede helft nam de ingevallen Dimitri Payet een voorzet van Moussa Sissoko meteen op de slof, maar ook de revelatie van Les Bleus op dit EK zag zijn knappe knal uiteenspatten op het dwarshout.Frankrijk stoot als winnaar van groep A door naar de achtste finales, waar op 26 juni in Lyon de derde uit groep C, D of E wacht. Zwitserland neemt het als tweede in de poule op 25 juni in Saint-Etienne op tegen de tweede van groep C (vermoedelijk Duitsland of Polen).