Atletico Madrid versterkt zich met de 19-jarige Argentijnse aanvaller Angel Correa. Correa komt over van San Lorenzo in zijn geboorteland en ondertekent bij de club van Rode Duivels Thibaut Courtois en Toby Alderweireld een contract voor vijf seizoenen.

Correa moet wel nog de medische testen doorstaan, maar dat mag geen probleem vormen.

De speler sluit wel pas in augustus bij Atlético aan. Hij blijft nog in Argentinië om met San Lorenzo de Copa Libertadores af te werken. Daardoor mist hij een groot deel van de seizoensvoorbereiding bij zijn nieuwe club.

Vertrekkers

Atlético, dat zaterdag de Champions Leaguefinale verloor van stadsrivaal Real Madrid (4-1), wil kort op de bal spelen, nu er heel wat spelers dreigen te vertrekken na een succesvol seizoen waarin het Spaans landskampioen werd.

De Portugese veteraan Tiago zou volgens de Spaanse media voor een terugkeer naar Chelsea kiezen. Juanfran, Diego Godin, Joao Mirando, Felipe Luis, Arda Turan, Diego Costa en Koke staan in de belangstelling van heel wat clubs. Ook de toekomst van doelman Thibaut Courtois in de Spaanse hoofdstad is onzeker. Chelsea, dat hem de voorbije drie seizoenen aan Atlético verhuurde, zou de doelman immers terug naar Londen willen halen.

Toptalent Correa geldt in Argentinië als een grote belofte met een neus voor doelpunten. Vijf video's waaruit blijkt dat dit terecht is:

Tegen River Plate

Tegen Boca Juniors

Tegen Independiente

Tegen Gremio

Tegen Rafaela

Atletico Madrid versterkt zich met de 19-jarige Argentijnse aanvaller Angel Correa. Correa komt over van San Lorenzo in zijn geboorteland en ondertekent bij de club van Rode Duivels Thibaut Courtois en Toby Alderweireld een contract voor vijf seizoenen. Correa moet wel nog de medische testen doorstaan, maar dat mag geen probleem vormen. De speler sluit wel pas in augustus bij Atlético aan. Hij blijft nog in Argentinië om met San Lorenzo de Copa Libertadores af te werken. Daardoor mist hij een groot deel van de seizoensvoorbereiding bij zijn nieuwe club. Vertrekkers Atlético, dat zaterdag de Champions Leaguefinale verloor van stadsrivaal Real Madrid (4-1), wil kort op de bal spelen, nu er heel wat spelers dreigen te vertrekken na een succesvol seizoen waarin het Spaans landskampioen werd. De Portugese veteraan Tiago zou volgens de Spaanse media voor een terugkeer naar Chelsea kiezen. Juanfran, Diego Godin, Joao Mirando, Felipe Luis, Arda Turan, Diego Costa en Koke staan in de belangstelling van heel wat clubs. Ook de toekomst van doelman Thibaut Courtois in de Spaanse hoofdstad is onzeker. Chelsea, dat hem de voorbije drie seizoenen aan Atlético verhuurde, zou de doelman immers terug naar Londen willen halen. Toptalent Correa geldt in Argentinië als een grote belofte met een neus voor doelpunten. Vijf video's waaruit blijkt dat dit terecht is: Tegen River Plate Tegen Boca Juniors Tegen Independiente Tegen Gremio Tegen Rafaela