In groep E van de kwalificaties voor het EK voetbal van volgend jaar in Polen en Oekraïne heeft Nederland vrijdag het bescheiden San Marino zwaar vernederd: 11-0 werd het. Van Persie scoorde vier doelpunten voor Oranje, Sneijder en Huntelaar elk twee en ook Heitinga, Kuyt en Wijnaldum pikten hun goaltje mee.

Nederland, sinds enkele weken de nieuwe nummer één op de FIFA-ranking, heeft na zeven wedstrijden nog steeds het maximum van de punten in groep E, met een doelsaldo van 32-5.

Bekijk hieronder alle 11 goals van Nederland tegen San Marino:

In groep E van de kwalificaties voor het EK voetbal van volgend jaar in Polen en Oekraïne heeft Nederland vrijdag het bescheiden San Marino zwaar vernederd: 11-0 werd het. Van Persie scoorde vier doelpunten voor Oranje, Sneijder en Huntelaar elk twee en ook Heitinga, Kuyt en Wijnaldum pikten hun goaltje mee. Nederland, sinds enkele weken de nieuwe nummer één op de FIFA-ranking, heeft na zeven wedstrijden nog steeds het maximum van de punten in groep E, met een doelsaldo van 32-5. Bekijk hieronder alle 11 goals van Nederland tegen San Marino: