Manchester City kwam in Bernabeu twee keer op voorsprong, via Dzeko (68e minuut) en Kolarov (85e). Tussendoor had Marcelo (76e) de bordjes in evenwicht gebracht. Het zag er vijf minuten voor het einde van de reguliere speeltijd dus behoorlijk benard uit voor het reeds geplaagde Real Madrid , maar in de dolle slotfase behoedden Benzema (87e) en Ronaldo (90e) het team van José Mourinho alsnog voor een nieuwe nederlaag. Rode Duivel Vincent Kompany speelde 90 minuten voor Manchester City.

Bekijk de vijf doelpunten:

In de andere wedstrijd in de 'Groep des doods' ging Ajax, met Toby Alderweireld, met 1-0 onderuit bij Borussia Dortmund, na een doelpunt van Robert Lewandowski in de slotfase. (Belga/KVDA)

Manchester City kwam in Bernabeu twee keer op voorsprong, via Dzeko (68e minuut) en Kolarov (85e). Tussendoor had Marcelo (76e) de bordjes in evenwicht gebracht. Het zag er vijf minuten voor het einde van de reguliere speeltijd dus behoorlijk benard uit voor het reeds geplaagde Real Madrid , maar in de dolle slotfase behoedden Benzema (87e) en Ronaldo (90e) het team van José Mourinho alsnog voor een nieuwe nederlaag. Rode Duivel Vincent Kompany speelde 90 minuten voor Manchester City. Bekijk de vijf doelpunten: In de andere wedstrijd in de 'Groep des doods' ging Ajax, met Toby Alderweireld, met 1-0 onderuit bij Borussia Dortmund, na een doelpunt van Robert Lewandowski in de slotfase. (Belga/KVDA)