Daarnaast zijn alle bonussen van het Franse team bevroren, zo kondigde voorzitter Noël Le Graet aan.

Wangedrag

Nasri scoorde in de openingsmatch van Frankrijk tegen Engeland, maar liet zich daarna vooral in negatieve zin opmerken. Na de uitschakeling tegen Spanje schold hij een journalist de huid vol. Menez deed hetzelfde met doelman en kapitein Hugo Lloris. Ben Arfa had in de kleedkamer een aanvaring met de intussen opgestapte bondscoach Laurent Blanc. M'Vila ten slotte weigerde de hand van Blanc nadat hij werd gewisseld tegen Spanje.

Bedenktijd

Le Graet ontkende voorts dat Didier Deschamps de job als nieuwe bondscoach heeft geweigerd. "Hij vroeg een paar dagen bedenktijd", aldus de voorzitter, die eraan toevoegde dat hij graag zou samenwerken met Deschamps.

Laurent Blanc stapte na de uitschakeling op Euro 2012 op bij Les Bleus. (Belga/KVDA)

Daarnaast zijn alle bonussen van het Franse team bevroren, zo kondigde voorzitter Noël Le Graet aan. Wangedrag Nasri scoorde in de openingsmatch van Frankrijk tegen Engeland, maar liet zich daarna vooral in negatieve zin opmerken. Na de uitschakeling tegen Spanje schold hij een journalist de huid vol. Menez deed hetzelfde met doelman en kapitein Hugo Lloris. Ben Arfa had in de kleedkamer een aanvaring met de intussen opgestapte bondscoach Laurent Blanc. M'Vila ten slotte weigerde de hand van Blanc nadat hij werd gewisseld tegen Spanje. Bedenktijd Le Graet ontkende voorts dat Didier Deschamps de job als nieuwe bondscoach heeft geweigerd. "Hij vroeg een paar dagen bedenktijd", aldus de voorzitter, die eraan toevoegde dat hij graag zou samenwerken met Deschamps. Laurent Blanc stapte na de uitschakeling op Euro 2012 op bij Les Bleus. (Belga/KVDA)