Vincent Kompany hoopt snel te herstellen van zijn liesblessure, die hij opliep in het competitieduel tegen Newcastle. "Als ik mijn schema volg, dan ben ik binnen enkele weken terug, misschien zelfs eerder", zo verklaart de Rode Duivel op de website van Manchester City.

"Ik zal nog een tijdje buiten strijd zijn, maar niet te lang", stelt de aanvoerder van Manchester City en de Rode Duivels. "Waarschijnlijk mis ik het WK-kwalificatieduel in en tegen Schotland, maar daarna hoop ik mijn rentree te maken."

"Dit heb ik al eerder meegemaakt. Ik ga hard werken om zo snel als mogelijk terug te keren. Er kunnen ergere dingen gebeuren. Ik ben alleen ontgoocheld, want het seizoensbegin verliep zo goed voor mij." "Bij elke blessure hoort er een tijdschema. Als ik dat volg, dan ben ik binnen enkele weken terug, misschien zelfs eerder. Mijn huidige blessure heeft niets te maken met mijn vorige fysieke problemen."

Vincent Kompany: 'Het wordt een interessant seizoen'

Tot slot kijkt de centrale verdediger uit naar de confrontaties met Chelsea en Manchester United in de Premier League. "Het wordt een interessant seizoen, want Jose Mourinho is terug bij Chelsea, Sir Alex Ferguson is gestopt als manager van Manchester United en ook wij hebben een nieuwe trainer (Manuel Pellegrini, nvdr). De supporters vragen zich af hoe deze drie clubs nu zullen presteren", besloot Kompany, die niet uitsloot dat de Citizens nog enkele versterkingen zouden binnenhalen. (Belga/INM)

Vincent Kompany hoopt snel te herstellen van zijn liesblessure, die hij opliep in het competitieduel tegen Newcastle. "Als ik mijn schema volg, dan ben ik binnen enkele weken terug, misschien zelfs eerder", zo verklaart de Rode Duivel op de website van Manchester City. "Ik zal nog een tijdje buiten strijd zijn, maar niet te lang", stelt de aanvoerder van Manchester City en de Rode Duivels. "Waarschijnlijk mis ik het WK-kwalificatieduel in en tegen Schotland, maar daarna hoop ik mijn rentree te maken." "Dit heb ik al eerder meegemaakt. Ik ga hard werken om zo snel als mogelijk terug te keren. Er kunnen ergere dingen gebeuren. Ik ben alleen ontgoocheld, want het seizoensbegin verliep zo goed voor mij." "Bij elke blessure hoort er een tijdschema. Als ik dat volg, dan ben ik binnen enkele weken terug, misschien zelfs eerder. Mijn huidige blessure heeft niets te maken met mijn vorige fysieke problemen." Vincent Kompany: 'Het wordt een interessant seizoen' Tot slot kijkt de centrale verdediger uit naar de confrontaties met Chelsea en Manchester United in de Premier League. "Het wordt een interessant seizoen, want Jose Mourinho is terug bij Chelsea, Sir Alex Ferguson is gestopt als manager van Manchester United en ook wij hebben een nieuwe trainer (Manuel Pellegrini, nvdr). De supporters vragen zich af hoe deze drie clubs nu zullen presteren", besloot Kompany, die niet uitsloot dat de Citizens nog enkele versterkingen zouden binnenhalen. (Belga/INM)