Vincent Kompany, kapitein van Manchester City, ontkent dat er een muiterij op til staat binnen de Engelse landskampioen en snoert criticasters de mond.

Manchester City verloor dit seizoen nog niet in de Engelse Premier League, maar sommige Engelse media beweren te weten dat er onrust heerst binnen de club.

De Engelse landskampioen verloor woensdag in de Champions League op het veld van Ajax (3-1), zaterdag won het met het kleinste verschil van het bescheiden Swansea.

Sneer

Kapitein Vincent Kompany ontkent dat er onrust heerst binnen de club. "Ik raak hier niet graag bij betrokken, maar soms stel ik me toch vragen bij de integriteit van een journalist die dergelijke zaken schrijft. Op welke informatie baseert die kerel zich?", vraagt de Rode Duivel zich af op de clubwebsite.

"Als het over prestaties gaat, mag iedereen zijn mening hebben, daar heb ik geen probleem mee. Maar nu schrijft men over zaken die er volgens mij niet zijn, en ik zit wel in deze club."

"Ik zou toch twijfelen aan de integriteit van een journalist die dit brengt", sneert Kompany. "In mijn carrière probeer ik de beste voetballer te zijn en van journalisten zou ik verwachten dat ze de waarheid willen vertellen en daarom voor die job kozen."

Lat ligt hoog

Kompany verzekert de supporters dat het geroddel in de kranten de club niet zal afleiden.

"Welke kritiek we nu ook krijgen, we zijn nog ongeslagen in de competitie en staan in de top drie (op 1 punt van Chelsea, nvdr.). Ik denk dat het ook gewoon aantoont hoe hoog we de lat vorig seizoen gelegd hebben." (Belga/KVDA)

Vincent Kompany, kapitein van Manchester City, ontkent dat er een muiterij op til staat binnen de Engelse landskampioen en snoert criticasters de mond. Manchester City verloor dit seizoen nog niet in de Engelse Premier League, maar sommige Engelse media beweren te weten dat er onrust heerst binnen de club. De Engelse landskampioen verloor woensdag in de Champions League op het veld van Ajax (3-1), zaterdag won het met het kleinste verschil van het bescheiden Swansea. Sneer Kapitein Vincent Kompany ontkent dat er onrust heerst binnen de club. "Ik raak hier niet graag bij betrokken, maar soms stel ik me toch vragen bij de integriteit van een journalist die dergelijke zaken schrijft. Op welke informatie baseert die kerel zich?", vraagt de Rode Duivel zich af op de clubwebsite. "Als het over prestaties gaat, mag iedereen zijn mening hebben, daar heb ik geen probleem mee. Maar nu schrijft men over zaken die er volgens mij niet zijn, en ik zit wel in deze club." "Ik zou toch twijfelen aan de integriteit van een journalist die dit brengt", sneert Kompany. "In mijn carrière probeer ik de beste voetballer te zijn en van journalisten zou ik verwachten dat ze de waarheid willen vertellen en daarom voor die job kozen." Lat ligt hoog Kompany verzekert de supporters dat het geroddel in de kranten de club niet zal afleiden. "Welke kritiek we nu ook krijgen, we zijn nog ongeslagen in de competitie en staan in de top drie (op 1 punt van Chelsea, nvdr.). Ik denk dat het ook gewoon aantoont hoe hoog we de lat vorig seizoen gelegd hebben." (Belga/KVDA)