"Wij bedanken hen voor het geleverde werk en wensen Vital, Mario en Serge veel succes met hun toekomstige projecten", zo klinkt het in een persbericht van de KBVB. "Over de aanstelling van nieuwe stafleden voor onze Rode Duivels zal later gecommuniceerd worden."

De KBVB zette op 15 juli de samenwerking met Marc Wilmots in onderling overleg stop, de voormalige bondscoach betaalde het gelag na het voor de Duivels teleurstellend verlopen EURO2016. Nu volgt zijn rechterhand Borkelmans dus zijn voorbeeld.

Roberto Martinez volgde Wilmots begin augustus op. Op zijn eerste persconferentie als oefenmeester van de Rode Duivels liet de Spanjaard verstaan dat hij zich wil laten bijstaan door zijn assistent-trainer Graeme Jones. De voormalige Britse aanvaller werkte eerder al samen met Martinez bij Everton, Wigan en Swansea. "Ik neem mijn assistent-trainer mee, maar wil me daarnaast laten bijstaan door een staf die het Belgische voetbal kent. Daarvoor zal ik me informeren bij Belgische coaches om op korte termijn de best mogelijke staf te creëren", zei Martinez toen. (Belga/JH)

"Wij bedanken hen voor het geleverde werk en wensen Vital, Mario en Serge veel succes met hun toekomstige projecten", zo klinkt het in een persbericht van de KBVB. "Over de aanstelling van nieuwe stafleden voor onze Rode Duivels zal later gecommuniceerd worden." De KBVB zette op 15 juli de samenwerking met Marc Wilmots in onderling overleg stop, de voormalige bondscoach betaalde het gelag na het voor de Duivels teleurstellend verlopen EURO2016. Nu volgt zijn rechterhand Borkelmans dus zijn voorbeeld. Roberto Martinez volgde Wilmots begin augustus op. Op zijn eerste persconferentie als oefenmeester van de Rode Duivels liet de Spanjaard verstaan dat hij zich wil laten bijstaan door zijn assistent-trainer Graeme Jones. De voormalige Britse aanvaller werkte eerder al samen met Martinez bij Everton, Wigan en Swansea. "Ik neem mijn assistent-trainer mee, maar wil me daarnaast laten bijstaan door een staf die het Belgische voetbal kent. Daarvoor zal ik me informeren bij Belgische coaches om op korte termijn de best mogelijke staf te creëren", zei Martinez toen. (Belga/JH)