De gezondheidstoestand van de 81-jarige Pelé is volgens het Albert Einstein-ziekenhuis "goed en stabiel". De drievoudige wereldkampioen zou de instelling over enkele dagen al mogen verlaten.

De darmtumor werd in september vorig jaar tijdens een routineoperatie ontdekt. Volgens zijn familie moet Pelé zich regelmatig aanbieden bij het ziekenhuis zodat hij van dichtbij kan worden opgevolgd. In februari lag het legendarische nummer 10 nog twee weken in het ziekenhuis met een infectie aan de urinewegen. Pelé, de enige speler met drie wereldtitels op zijn erelijst, werd ook al meerdere keren geopereerd aan de heup.

De gezondheidstoestand van de 81-jarige Pelé is volgens het Albert Einstein-ziekenhuis "goed en stabiel". De drievoudige wereldkampioen zou de instelling over enkele dagen al mogen verlaten. De darmtumor werd in september vorig jaar tijdens een routineoperatie ontdekt. Volgens zijn familie moet Pelé zich regelmatig aanbieden bij het ziekenhuis zodat hij van dichtbij kan worden opgevolgd. In februari lag het legendarische nummer 10 nog twee weken in het ziekenhuis met een infectie aan de urinewegen. Pelé, de enige speler met drie wereldtitels op zijn erelijst, werd ook al meerdere keren geopereerd aan de heup.