De foto's toonden aan dat er meer dan tien personen gezellig aan het barbecueën waren. Samenkomsten van een dergelijke omvang zijn in het zwaar door het coronavirus getroffen Spanje nog altijd verboden.

De foto's komen ook op een ongelukkig moment voor het voetbal dat de komende weken te maken krijgt met een streng veiligheidsprotocol, voorafgaand aan de hervatting van de Spaanse competitie. Die afspraken werden gemaakt door de overheid, de Spaanse voetbalbond RFEF en de Liga in de hoop vanaf 8 juni weer te voetballen.

Sevilla heeft nog niet gereageerd op de ophef.

De foto's toonden aan dat er meer dan tien personen gezellig aan het barbecueën waren. Samenkomsten van een dergelijke omvang zijn in het zwaar door het coronavirus getroffen Spanje nog altijd verboden. De foto's komen ook op een ongelukkig moment voor het voetbal dat de komende weken te maken krijgt met een streng veiligheidsprotocol, voorafgaand aan de hervatting van de Spaanse competitie. Die afspraken werden gemaakt door de overheid, de Spaanse voetbalbond RFEF en de Liga in de hoop vanaf 8 juni weer te voetballen. Sevilla heeft nog niet gereageerd op de ophef.