Sport/Voetbalmagazine ging op bezoek bij Arnor Gudjohnsen in IJsland en Attila Ladinszky in Boedapest, bracht Romelu Lukaku en Paul Van Himst samen voor een uniek dubbelinterview en zocht Susse Sermon op, een van de spelers die er al bij waren toen Anderlecht in 1947 zijn eerste landstitel behaalde.

Roger Vanden Stock spreekt met liefde over zijn vader Constant en Suzy Coeck vertelt pakkend over haar overleden broer Ludo.

Sporting Anderlecht is een club van etiquette en respect, maar ook een warme club met veel humor, die zowel de volkse Brusselaar aanspreekt als een legende zoals Eddy Merckx.

'Anderlecht 30 titels', dat vanaf donderdag 20 mei te koop is (€ 5,95), grasduint niet alleen in het verleden, maar portretteert ook alle kernspelers van nu. Columnist Jan Mulder geeft hen als uitsmijter in zijn geheel eigen stijl nog wat goede raad mee.

(Peter Mangelschots)

Sport/Voetbalmagazine ging op bezoek bij Arnor Gudjohnsen in IJsland en Attila Ladinszky in Boedapest, bracht Romelu Lukaku en Paul Van Himst samen voor een uniek dubbelinterview en zocht Susse Sermon op, een van de spelers die er al bij waren toen Anderlecht in 1947 zijn eerste landstitel behaalde. Roger Vanden Stock spreekt met liefde over zijn vader Constant en Suzy Coeck vertelt pakkend over haar overleden broer Ludo. Sporting Anderlecht is een club van etiquette en respect, maar ook een warme club met veel humor, die zowel de volkse Brusselaar aanspreekt als een legende zoals Eddy Merckx. 'Anderlecht 30 titels', dat vanaf donderdag 20 mei te koop is (€ 5,95), grasduint niet alleen in het verleden, maar portretteert ook alle kernspelers van nu. Columnist Jan Mulder geeft hen als uitsmijter in zijn geheel eigen stijl nog wat goede raad mee. (Peter Mangelschots)