Sinds enkele weken kan u op Sportmagazine.be naast de Jupiler Pro League ook alle wedstrijden en klassementen van de belangrijkste Europese competities live volgen. Dit weekend staan er onder andere in de Bundesliga, de Premier League en de Serie A enkele mooie affiches op het programma.

Zo ook Tottenham - Chelsea, ofte Jan Vertonghen en Moussa Dembélé versus Eden Hazard. De Spurs zijn dankzij vier zeges op rij na een mindere start opgeklommen naar de vierde plaats in de stand. Dembélé kijkt de komst van de leider dan ook positief tegemoet. "We hebben de goede vorm te pakken, de sfeer onder de spelers is zeer goed en dus ben ik overtuigd van een goede afloop." De Londense topper is ook het eerste weerzien van Tottenham-manager André Villas-Boas met zijn ex-werkgever Chelsea, dat hem eerder dit jaar aan de deur zette.

In Duitsland is het uitkijken naar de altijd geladen streekderby tussen Borussia Dortmund en Schalke 04. De kampioen van de jongste twee jaren is na zeven speeldagen vierde met twaalf punten in de Bundesliga, de club uit Gelsenkirchen staat een plaatsje hoger geklasseerd en telt twee punten meer. Zijn de rollen na zaterdag omgekeerd of lijdt Dortmund zijn eerste thuisnederlaag van het seizoen?

Een rasechte topper is ook die tussen landskampioen Juventus en Napoli, de nummer één tegen de nummer twee uit de Serie A. Beide clubs zijn na zeven speeldagen nog ongeslagen met een indrukwekkende 19 op 21. 'Juve' dankt zijn koppositie aan een beter doelsaldo. Lost een van beiden komend weekend de rol?

Volg hier deze en alle andere wedstrijden live!

Sinds enkele weken kan u op Sportmagazine.be naast de Jupiler Pro League ook alle wedstrijden en klassementen van de belangrijkste Europese competities live volgen. Dit weekend staan er onder andere in de Bundesliga, de Premier League en de Serie A enkele mooie affiches op het programma. Zo ook Tottenham - Chelsea, ofte Jan Vertonghen en Moussa Dembélé versus Eden Hazard. De Spurs zijn dankzij vier zeges op rij na een mindere start opgeklommen naar de vierde plaats in de stand. Dembélé kijkt de komst van de leider dan ook positief tegemoet. "We hebben de goede vorm te pakken, de sfeer onder de spelers is zeer goed en dus ben ik overtuigd van een goede afloop." De Londense topper is ook het eerste weerzien van Tottenham-manager André Villas-Boas met zijn ex-werkgever Chelsea, dat hem eerder dit jaar aan de deur zette. In Duitsland is het uitkijken naar de altijd geladen streekderby tussen Borussia Dortmund en Schalke 04. De kampioen van de jongste twee jaren is na zeven speeldagen vierde met twaalf punten in de Bundesliga, de club uit Gelsenkirchen staat een plaatsje hoger geklasseerd en telt twee punten meer. Zijn de rollen na zaterdag omgekeerd of lijdt Dortmund zijn eerste thuisnederlaag van het seizoen? Een rasechte topper is ook die tussen landskampioen Juventus en Napoli, de nummer één tegen de nummer twee uit de Serie A. Beide clubs zijn na zeven speeldagen nog ongeslagen met een indrukwekkende 19 op 21. 'Juve' dankt zijn koppositie aan een beter doelsaldo. Lost een van beiden komend weekend de rol? Volg hier deze en alle andere wedstrijden live!