In de met 4-1 gewonnen stadsderby tegen Atlético Madrid scoorde Cristiano Ronaldo twee keer ... van op de penaltystip. Nochtans was Atlético tot voor zaterdag een van de weinige ploegen in de Spaanse competitie waartegen Ronaldo nog niet gescoord had.

Op 5 december 2009 miste Cristiano Ronaldo voor de laatste keer een strafschop. Dat gebeurde in een thuiswedstrijd tegen Almería. De Portugees, die vorig jaar al topschutter werd met 42 doelpunten in de Primera División, voert nu weer de topschutterslijst aan met 16 doelpunten uit 13 wedstrijden. In de top vijf van de topschutters staan overigens drie spelers van de Koninklijke. (SVH)

De topschuttersranking

1. Cristiano Ronaldo (Real Madrid)16

2. Lionel Messi (Barcelona)15

3. Gonzalo Higuaín (Real Madrid)12

4. Roberto Soldado (Valencia)8

5. Karim Benzema (Real Madrid)7

Falcao (Atlético Madrid)

In de met 4-1 gewonnen stadsderby tegen Atlético Madrid scoorde Cristiano Ronaldo twee keer ... van op de penaltystip. Nochtans was Atlético tot voor zaterdag een van de weinige ploegen in de Spaanse competitie waartegen Ronaldo nog niet gescoord had.Op 5 december 2009 miste Cristiano Ronaldo voor de laatste keer een strafschop. Dat gebeurde in een thuiswedstrijd tegen Almería. De Portugees, die vorig jaar al topschutter werd met 42 doelpunten in de Primera División, voert nu weer de topschutterslijst aan met 16 doelpunten uit 13 wedstrijden. In de top vijf van de topschutters staan overigens drie spelers van de Koninklijke. (SVH)De topschuttersranking1. Cristiano Ronaldo (Real Madrid)162. Lionel Messi (Barcelona)153. Gonzalo Higuaín (Real Madrid)124. Roberto Soldado (Valencia)85. Karim Benzema (Real Madrid)7Falcao (Atlético Madrid)