In de League Cup werd Arsenal eind vorige maand in de kwartfinales al kansloos uitgeschakeld door Manchester City (1-4). In de Europa League wisten ze de groepsfase wel te overleven en nemen ze het komende maand in de zestiende finales op tegen het Benfica van Jan Vertonghen.

Beterschap

In de competitie was er de voorbije weken beterschap merkbaar met een knappe dertien op vijftien, maar ook dat brengt hen niet verder dan de tiende plaats in de stand. Dinsdag kunnen ze alvast revanche nemen op Southampton, want dan staan beide teams in de Premier League tegenover elkaar.

In de League Cup werd Arsenal eind vorige maand in de kwartfinales al kansloos uitgeschakeld door Manchester City (1-4). In de Europa League wisten ze de groepsfase wel te overleven en nemen ze het komende maand in de zestiende finales op tegen het Benfica van Jan Vertonghen.In de competitie was er de voorbije weken beterschap merkbaar met een knappe dertien op vijftien, maar ook dat brengt hen niet verder dan de tiende plaats in de stand. Dinsdag kunnen ze alvast revanche nemen op Southampton, want dan staan beide teams in de Premier League tegenover elkaar.