Er is echter slecht nieuws voor Sun City. De meeste wags zijn van plan thuis te blijven. Alleen Abigail Clancy, de vrouw van Peter Crouch, zou zeker overvliegen, omdat ze modelwerk gaat doen tijdens het WK.

De wags maakten vier jaar geleden grote sier in Baden-Baden, waar ze in een vijfsterrenhotel verbleven en de tijd vulden met schoonheidsbehandelingen en bezoeken aan de boetieks.

Het Engelse team verblijft dit keer echter in Rustenburg en dat is alles behalve een wereldstad met chique hotels.

Er zijn ook veiligheidsproblemen en de Engelse voetbalbond maakte de spelers duidelijk dat het ongepast zou zijn dat hun vrouwen en vriendinnen met geld zouden gooien in een land waar zoveel armoede heerst.

(François Colin)

Er is echter slecht nieuws voor Sun City. De meeste wags zijn van plan thuis te blijven. Alleen Abigail Clancy, de vrouw van Peter Crouch, zou zeker overvliegen, omdat ze modelwerk gaat doen tijdens het WK. De wags maakten vier jaar geleden grote sier in Baden-Baden, waar ze in een vijfsterrenhotel verbleven en de tijd vulden met schoonheidsbehandelingen en bezoeken aan de boetieks. Het Engelse team verblijft dit keer echter in Rustenburg en dat is alles behalve een wereldstad met chique hotels. Er zijn ook veiligheidsproblemen en de Engelse voetbalbond maakte de spelers duidelijk dat het ongepast zou zijn dat hun vrouwen en vriendinnen met geld zouden gooien in een land waar zoveel armoede heerst. (François Colin)