Walter Meeuws, coach van de Egyptische eersteklasser Wadi Degla, is gisteravond levensgevaarlijk gewond geraakt in een verkeersongeval. De spelersbus van Wadi Degla was op de terugweg van een vriendschappelijk duel in Al-Ismailia. Over de precieze omstandigheden van het ongeval is nog niets bekend.

Meeuws brak drie ribben en liep levensbedreigende bloedingen op aan de lever. Hij ligt coma in een ziekenhuis. "De volgende vierentwintig zijn cruciaal", aldus zijn zoon Sigi, die vanochtend meteen het vliegtuig nam van Dubai, waar hij woont en werkt, naar Caïro.

Eén lid uit de staf van Wadi Degla overleefde het ongeval niet. De buschauffeur verloor zijn beide benen. Onder de spelers zijn er alleen lichtgewonden. Meeuws is zestig en coach van Wadi Degla sinds 2010.

Jan Hauspie

Walter Meeuws, coach van de Egyptische eersteklasser Wadi Degla, is gisteravond levensgevaarlijk gewond geraakt in een verkeersongeval. De spelersbus van Wadi Degla was op de terugweg van een vriendschappelijk duel in Al-Ismailia. Over de precieze omstandigheden van het ongeval is nog niets bekend. Meeuws brak drie ribben en liep levensbedreigende bloedingen op aan de lever. Hij ligt coma in een ziekenhuis. "De volgende vierentwintig zijn cruciaal", aldus zijn zoon Sigi, die vanochtend meteen het vliegtuig nam van Dubai, waar hij woont en werkt, naar Caïro. Eén lid uit de staf van Wadi Degla overleefde het ongeval niet. De buschauffeur verloor zijn beide benen. Onder de spelers zijn er alleen lichtgewonden. Meeuws is zestig en coach van Wadi Degla sinds 2010. Jan Hauspie