Op een bus waarin 50 supporters van Maribor hadden gezeten vond de politie van Brugge gisterenavond aluminium tafelpoten, een groot brandblusapparaat met Duitse opschriften en houten latten met daarin nagels. Dat meldt persagentschap Belga.

Het ging vermoedelijk om tuigen die de supporters tijdens een stop op een parking in Duitsland hadden meegenomen, al dan niet om in Brugge een robbertje te vechten. De politie was voor en na de thuiswedstrijd van Club Brugge tegen Maribor (2-0) in verhoogde staat van paraatheid.

De tuigen werden in beslag genomen en de politie controleerde daarop alle Sloveense voertuigen en bussen. Er werden geen gerechtelijke arrestaties verricht. (Belga/KVDA)

Op een bus waarin 50 supporters van Maribor hadden gezeten vond de politie van Brugge gisterenavond aluminium tafelpoten, een groot brandblusapparaat met Duitse opschriften en houten latten met daarin nagels. Dat meldt persagentschap Belga. Het ging vermoedelijk om tuigen die de supporters tijdens een stop op een parking in Duitsland hadden meegenomen, al dan niet om in Brugge een robbertje te vechten. De politie was voor en na de thuiswedstrijd van Club Brugge tegen Maribor (2-0) in verhoogde staat van paraatheid. De tuigen werden in beslag genomen en de politie controleerde daarop alle Sloveense voertuigen en bussen. Er werden geen gerechtelijke arrestaties verricht. (Belga/KVDA)