Wasilewski en Witsel ontmoeten elkaar binnenkort weer

© Belga

‘Wasyl’ sloot in het verleden al meermaals de deur voor Witsel, maar volgens Sport/Foot Magazine liggen de zaken nu anders.

Standardmiddenvelder Axel Witsel zei vorige week in Sport/Foot Magazine dat hij Marcin Wasilewski (Anderlecht) wil ontmoeten, op voorwaarde dat die dat ook wil. ‘Wasyl’ sloot in het verleden al meermaals de deur voor Witsel, maar volgens S/FM liggen de zaken nu anders.

Zo maakte de Pool afgelopen weekend – vijftien maanden nadat hij een dubbele beenbreuk opliep door een zware tackle van Witsel – tegen Charleroi zijn echte comeback. Anderlechttrainer Ariël Jacobs liet de 30-jarige verdediger zeven minuten voor tijd invallen.

Ook spraken David Steegen en Sacha Daout, de persverantwoordelijken van respectievelijk Anderlecht en Standard, vorige donderdag over een ontmoeting tussen Witsel en Wasyl.

Maar het is uiteindelijk Anderlecht dat beslist over het waar, wanneer en hoe van zo’n ontmoeting.

Sowieso ontmoeten Anderlecht en Standard elkaar op 22 januari in het Constant Vanden Stockstadion en het lijkt ondenkbaar dat Wasilewski en Witsel hetzelfde veld opwandelen zonder elkaar op voorhand de hand te hebben geschud.

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content